Rüyada takma dis takmak

Rüyada takma dis takmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma dis takmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada takma dis takmak küs kimselerin barışacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Rüyada takma tırnak takmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına rivayet eder.

Rüyada takma kirpik takmak yüksek tahsil yapacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada takma bıyık takmak keyifli sohbetler edeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada başkasının takma dişini takmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada takma diş düşürmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takmış birini görmek isteklerinize kavuşacağınıza, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments