Rüyada kirpik takmak

Rüyada kirpik takmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpik takmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Rüyada takma kirpik takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, zafer elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirpik takmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kirpiklerini kısa görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklerini yolmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada rimelli kirpik görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gözde kirpik görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kirpik dökülmesi görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments