Rüyada takma kirpik görmek

Rüyada takma kirpik görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, güvensizliğini yeneceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet etmektedir.

Rüyada takma kirpik gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada takma kirpik görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kendisini korumaya alacağına delalettir.

Rüyada takma kirpik takmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalet eder.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada takma kirpik almak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kirpiklerini koparmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kirpik görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayırlı terfiler alınacağına delalettir.

Rüyada kirpik uzun görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments