Rüyada takma kirpik taktığını görmek

Rüyada takma kirpik taktığını görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma kirpik taktığını gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada takma kirpik takmak rızkın çoğalacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada takma kirpik almak eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada takma kirpik görmek yeni işlere girişileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada takma saç taktığını görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada takma diş taktığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, eşlerin boşanacağına rivayet eder.

Rüyada takma diş taktırmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiğine rimel sürmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments