Rüyada raf yapmak

Rüyada raf yapmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada raf yapmak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada raf yapmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitap rafı görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada boş raf görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Rüyada raf dizmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulur.

Rüyada tahta raf görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret eder.

Rüyada raf temizlemek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada raflarda kitap görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada cam raf görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments