Rüyada tozlu raf görmek

Rüyada tozlu raf görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, stresinin çoğalacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada tozlu raf gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada tozlu raf görmek sevdiklerini de koruyacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada raflarda kitap görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına inanılır.

Rüyada dolap rafı görmek işinin de hep yürüyeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet eder.

Rüyada kitap rafı görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada raf görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada rafta ayakkabı görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada foto raf görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş raf görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments