Rüyada boş raf görmek

Rüyada boş raf görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, yol kat edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, işinde zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada boş raf gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada boş raf görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada raf dizmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada foto raf görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tozlu raf görmek büyük paralar kazanılacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada raf yapmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada mutfak rafı görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada raflarda kitap görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada raf görmek layık olduklarına sahip olacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments