Rüyada dolap rafı görmek

Rüyada dolap rafı görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sağlığının yerinde kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet eder.

Rüyada dolap rafı gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Rüyada dolap rafı görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Rüyada kitap rafı görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rafta ayakkabı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, anne duasının açılacağına delalet eder.

Rüyada raflarda kitap görmek şansın açılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada mutfak rafı görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta raf görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam raf görmek maddi olarak güç kazanacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Rüyada raf temizlemek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments