Rüyada tahta mezar taşı görmek

Rüyada tahta mezar taşı görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, her şeyin yenileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tahta mezar taşı gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Rüyada tahta mezar taşı görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada mezar tahtası görmek lüks içinde olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tahta mezar görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar tahtasını görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak onların güvenini sarsacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Rüyada mezar taşına sarılmak çok büyük zorluklar atlatacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yazmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan taş toplamak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments