Rüyada mezar tahtası görmek

Rüyada mezar tahtası görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada mezar tahtası gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada mezar tahtası görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak ferahlığa çıkacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta mezar taşı görmek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta mezar görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezar tahtasını görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahtadan araba görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada tahta kova görmek isabetli adımlar atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kase görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments