Rüyada mezardan taş toplamak

Rüyada mezardan taş toplamak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mezardan taş toplamak gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada mezardan taş toplamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taş toplamak her zaman evlatlarına destek olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel taş toplamak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük taş toplamak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taş toplamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş topladığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada yerden taş toplamak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments