Rüyada mezar taşı yazmak

Rüyada mezar taşı yazmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, umutlarının yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mezar taşı yazmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada mezar taşı yazmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına isim yazmak bir işe soyunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak bol dua edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşa isim yazmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada taşa yazı yazmak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşına basmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments