Rüyada mezardan tahta çıkarmak

Rüyada mezardan tahta çıkarmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak çareye ve çözüme ulaşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar tahtasını görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta mezar görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Rüyada tahta mezar taşı görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar tahtası görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak problemlerin çözüme kavuşacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü mezarından çıkarmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işinde ustalaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments