Rüyada tahta mezar görmek

Rüyada tahta mezar görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, dertleri biteceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta mezar gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar tahtasını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta mezar taşı görmek hayırlı bir döneme girileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar tahtası görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, onun zamanını çalacağına işarettir.

Rüyada tahta mezar görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık satın almak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada tahta yemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada tahta üzerinde oturmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments