Rüyada tahta kafes görmek

Rüyada tahta kafes görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kazancının azalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada tahta kafes gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada tahta kafes görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iyi geçim halinde kalacağına işarettir.

Rüyada demir kafes görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kafesi görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada yeşil kafes görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada güvercin kafeste görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafesin içinde yılan görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Seda

Merhaba annem rüyasında tahta kafesin içine konduğunu ve denizin yüzeyinde uçtuğunu bir cift gözün kendisini takip ettiğini görmüş ne anlama geldiğini çok öğrenmek istiyoruz kendisini takip eden gözün kadın gözü olduğunu deniz kızı olabileceğini söylüyor