Rüyada demir kafes görmek

Rüyada demir kafes görmek gün yüzü görmeyeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kafes gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Rüyada demir kafes görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafeste kanarya görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kafes görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına inanılır.

Rüyada güvercini kafeste görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, başarıyla geleceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kafes görmek şeref ve haysiyetin artacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kediyi kafeste görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments