Rüyada yeşil kafes görmek

Rüyada yeşil kafes görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kafes gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada yeşil kafes görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kafeste papağan görmek birçok kişiye yardım edeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafesde yılan görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada kafeste hayvan görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Rüyada boş kafes görmek başına türlü işler geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kafes görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kafeste görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada keklik kafesi görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, arkasından iyi konuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments