Rüyada kediyi kafese koymak

Rüyada kediyi kafese koymak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, işinden ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kediyi kafese koymak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak çevre değiştireceğine, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanı kafese koymak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercini kafese koymak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments