Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek borçlarını bitireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayallerde değişiklikler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments