Rüyada güvercin kafeste görmek

Rüyada güvercin kafeste görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin kafeste gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada kafeste güvercin görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin kafesi görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada güvercini kafese koymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafese güvercin koymak helal rızıklara kavuşulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kafes içinde güvercin görmek çok mutsuz olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafesde güvercin görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada güvercini kafeste görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin kafeste görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments