Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek asık yüzlerin güleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok kötü günler geçireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek aradığı aşkı bulacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments