Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek mutluluğundan olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dileklerin kabul olacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına işaret eder.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalettir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek büyük sorunların yaşanacağına, çok sevineceğine işarettir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek karlı işler alacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments