Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, az çalışarak çok gezeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalettir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments