Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek rütbe edineceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine yorulur.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, saygınlık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek dilediği gibi yaşayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments