Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek ön plana çıkacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, maceralara atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments