Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hasta ise bakacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments