Rüyada tabutu taşımak

Rüyada tabutu taşımak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalettir.

Rüyada tabutu taşımak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak güvenini sarsacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada bebek tabutu taşımak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments