Rüyada asker tabutu taşımak

Rüyada asker tabutu taşımak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, iş öğreneceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada asker tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Rüyada asker tabutu taşımak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada bebek tabutu taşımak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çok sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, ele geçen parada artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments