Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem eğleneceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek geçim sıkıntısına düşeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına delalettir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, toparlanacağına inanılır.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada karnından silahla vurulmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments