Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işinin ehli olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, içinin de rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments