Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kime gideceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, vefa göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek rahat bir yaşama kavuşulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek kudret ve destek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments