Rüyada vurulmak ama kan görmemek

Rüyada vurulmak ama kan görmemek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin şifa bulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işarettir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Rüyada vurulmak ama kan görmek darlığa düşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içmek ama kanmamak dini vecibelerini yerine getireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments