Rüyada vurulmak ama kan görmek

Rüyada vurulmak ama kan görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, evlenme yolunda adım atacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, garanti olacak makama oturacağına inanılır.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, zorlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Rüyada su içmek ama kanmamak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments