Rüyada deprem olması ama hissetmemek

Rüyada deprem olması ama hissetmemek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada depremi hissettiğini görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Rüyada kolunu hissetmemek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Rüyada hisse almak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine tabir olunur.

Rüyada hisse satmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarını hissetmemek işlerinin ters gideceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada acı hissetmemek yüklü bir miktar borç verileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini hissetmemek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments