Rüyada tabanca vurulduğunu görmek

Rüyada tabanca vurulduğunu görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca vurulduğunu gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Rüyada tabancayla vurulmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Rüyada başından tabancayla vurulmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments