Rüyada tabancayla karnından vurulmak

Rüyada tabancayla karnından vurulmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, ele geçen kazancın azalacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kıdem atlayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli seyahatlerin ya da eğitim amaçlı aktivitelerin yüksek maddi bedelleri olabilir.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak kazanç kapılarının kapanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada tabanca vurulmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada başından tabancayla vurulmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments