Rüyada tabancayla birini yaralamak

Rüyada tabancayla birini yaralamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Rüyada tabancayla adam yaralamak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, arkasından iyi konuşulacağına işarettir.

Rüyada birini tabancayla yaralamak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birini yaralamak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi yaralamak allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasını yaralamak kendisine olan güvenin artacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada birilerini yaralamak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Rüyada kardeşini yaralamak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments