Rüyada birilerini yaralamak

Rüyada birilerini yaralamak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini yaralamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Rüyada birilerini yaralamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini yaralamak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla insan yaralamak kafasını rahatlatacağına, para pul sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birini yaralamak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada silahla yaralamak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada karga yaralamak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini yaraladığını görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tabancayla yaralamak onları kendi gözünden bile sakınacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments