Rüyada kardeşini yaralamak

Rüyada kardeşini yaralamak kar sağlayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, fırsatların elden kaçacağına, bahtın açılacağına, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada kardeşini yaralamak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada kardeşini yaralamak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla adam yaralamak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yaraladığını görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan yaralamak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kedi yaralamak sıhhat ve huzur bulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini bıçakla yaralamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yaralamak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments