Rüyada birini tabancayla yaralamak

Rüyada birini tabancayla yaralamak kolaylık sağlayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, bereketli bir döneme girileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada birini tabancayla yaralamak gördüyseniz:

  • Kaliteye önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada birini tabancayla yaralamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla birini yaralamak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak kısa sürede evlat sahibi olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla adam yaralamak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi yaralamak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada silahla yaralamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla yaralamak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada hayvan yaralamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments