Rüyada tabancayla adam yaralamak

Rüyada tabancayla adam yaralamak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, duaların boşa gideceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla adam yaralamak gördüyseniz:

  • Oayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tabancayla adam yaralamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Rüyada tabancayla kendini yaralamak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini tabancayla yaralamak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla birini yaralamak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada adam yaralamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada adam yaraladıgını görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla adam yaralamak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada silahla adam yaralamak güllük gülistanlık olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments