Rüyada birinin kafasını yaralamak

Rüyada birinin kafasını yaralamak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasını yaralamak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada birinin kafasını yaralamak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak ulvi kimse haline geleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada birini yaraladığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada köpek yaralamak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada birini silahla yaralamak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tabancayla birini yaralamak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla adam yaralamak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada güvercin yaralamak eğitim hayatında başarıların artacağına, çok yorulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments