Rüyada erik seçmek

Rüyada erik seçmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada erik seçmek gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada erik seçmek bereketin ve verimin çoğalacağına, sağlık sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek seçmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük seçmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada boya seçmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpe seçmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kravat seçmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurma seçmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak seçmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments