Rüyada hediye seçmek

Rüyada hediye seçmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yüzünün de güleceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada hediye seçmek gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada hediye seçmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Rüyada araba seçmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalettir.

Rüyada dondurma seçmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kapı seçmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalettir.

Rüyada parfüm seçmek büyük kazançlar sağlanılacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada saat seçmek rızkının artacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fıstık seçmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik seçmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments