Rüyada nişanlık seçmek

Rüyada nişanlık seçmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sevilip sayılacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlık seçmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada nişan elbisesi seçmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek mal ve para kazanılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlık seçmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe seçmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada elma seçmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik seçmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem seçmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada çorap seçmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments