Rüyada suyun üzerinde durmak

Rüyada suyun üzerinde durmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada akan suyu durdurmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada suyun üstünde durmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Rüyada denizde su üstünde durmak zor zamanlar yaşanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üzerinde durmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulur.

Rüyada akan suyu durduramamak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya batmadan durmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde durmak sıhhat kazanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde durmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments