Rüyada su üstünde durmak

Rüyada su üstünde durmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ayrılanların kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada su üstünde durmak gördüyseniz:

  • Zihniniz sürekli olarak bir şeyden etkilenecek.

Rüyada denizde su üstünde durmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada su üstünde durmak çok kötü durumlara düşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde durmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz üstünde durmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak çok kötü durumlara düşüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde durmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven üstünde durmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde durmak hayır vereceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments