Rüyada suyun üstünde durmak

Rüyada suyun üstünde durmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde durmak gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada su üstünde durmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünde durmak yaşamının yoluna gireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada denizde su üstünde durmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ip üstünde durmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalet eder.

Rüyada köprünün üstünde durmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada taşın üstünde durmak güzelliklere rast gelineceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde durmak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments