Rüyada denizde su üstünde durmak

Rüyada denizde su üstünde durmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde su üstünde durmak gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada denizde su üstünde durmak aralarında bir konuşma geçeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada deniz üstünde durmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde durmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su üstünde durmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Rüyada suyun üstünde durmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kar üstünde durmak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalettir.

Rüyada merdiven üstünde durmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments