Rüyada suya batmadan durmak

Rüyada suya batmadan durmak ünleneceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya batmadan durmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada suya batmadan durmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak kişinin elindekilerinden de olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya batmış araba görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek deşarj olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın suya battığını görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada suya batmamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşam refahının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya battığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, her geçen gün sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde durmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments